De Pronckheer presenteert het streekgerecht van de toekomst

De Pronckheer presenteert het streekgerecht van de toekomst: natuurlijk met Rozenbottelcoulis!
De regering denkt over een nieuwe superprovincie, bestaande uit Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. Dat biedt een nieuwe kijk op streekgerechten. Chef Arjan Smit van De Pronckheer ziet zijn zoekgebied voor streekproducten ineens veel groter worden. Voor rozenbottelcoulis blijft hij gelukkig aangewezen op Rozenbotteltuin De Put. Bekijk het fimpje op de site van De Pronckheer http://www.pronckheer.nl/in-het-nieuws/op-youtube
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s