Rozenbotteljam doe je op brood, of in de yoghurt, of op een taart…
Rozenbottelchutney eet je bij rijst, vlees, couscous, of bij een stuk oude kaas.
Maar Rozenbottelcoulis, wat doe je daar mee?
Geconcentreerde, zuivere coulis (dat is Frans voor moes) van de bottels van de botanische Alpina-roos. Door de bijzondere aromatische vrucht en de verwerking zonder toevoegmiddelen is de coulis zeer geschikt als basis in de keuken. Verkrijgbaar in een pot (gepasteuriseerd, netto 375 gram) of in een diepvriesemmer (netto ca. 2500 gram).
In restaurants door het hele land is de rozenbottelcoulis intussen een bekende in de keuken. De chefs van onder meer het Rijks in Amsterdam, de Oranjerie in Barneveld, Wollerich in Sint Oedenrode, Ratu Raja in Den Haag, As in Amsterdam, La Provence in Driebergen, Wilhelminapark in Utrecht, Hermitage in Zeist en de Pronckheer in Cothen gebruikten onze coulis al voor verfijnde sauzen en marinades, maar ook originele pizza’s en desserts.
Wilt u een keer wat proberen met onze rozenbottelproducten, zie hieronder een aantal voorbeelden:
Meer mooie voorbeelden staan in het boekje ‘Rozenbottelcoulis in de keuken’: zie onder PRODUCTEN
