In de keuken

Rozenbotteljam doe je op brood, of in de yoghurt, of op een taart…
Rozenbottelchutney eet je bij rijst, vlees, couscous, of bij een stuk oude kaas.
Maar Rozenbottelcoulis, wat doe je daar mee?

Geconcentreerde, zuivere coulis (dat is Frans voor moes) van de bottels van de botanische Alpina-roos. Door de bijzondere aromatische vrucht en de verwerking zonder toevoegmiddelen is de coulis zeer geschikt als basis in de keuken. Verkrijgbaar in een pot (gepasteuriseerd, netto 375 gram) of in een diepvriesemmer (netto ca. 2500 gram).

In restaurants door het hele land is de rozenbottelcoulis intussen een bekende in de keuken. De chefs van onder meer het Rijks in Amsterdam, de Oranjerie in Barneveld, Wollerich in Sint Oedenrode, Ratu Raja in Den Haag, As in Amsterdam, La Provence in Driebergen, Wilhelminapark in Utrecht, Hermitage in Zeist en de Pronckheer in Cothen gebruikten onze coulis al voor verfijnde sauzen en marinades, maar ook originele pizza’s en desserts.

Wilt u een keer wat proberen met onze rozenbottelproducten, zie hieronder een aantal voorbeelden:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s