Rozenbotteltuin De Put in De Telegraaf

Een paginagroot artikel in De Telegraaf (30 juli 2010) over “de laatste rozenbotteltuin”. Culinair journalist Felix Wilbrinken fotograaf en Frank de Ruiter waren een ochtend op bezoek in ‘ons’ klein Gallisch dorpje waar de tijd heeft stil gestaan. In een meeslepend verhaal komen onze geschiedenis en producten uitgebreid aan de orde. En wat vindt fijnproever Wilbrink bijvoorbeeld van de Canina wijn. ‘Hoewel ik persoonlijk gruwel van vruchtenwijn, blijkt de mooi gekoelde rozenbottelsherry een vondst te zijn. Koel, vier jaar gelagerd, aanvankelijk een lichte dessertwijn in de mond maar opeens kurkdroog in de nadronk’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s