Genomineerd als Held van de Smaak Utrecht 2010!

De Rozenbotteltuin was door Slow Food Utrecht genomineerd als Held van de Smaak van de provincie Utrecht. Op 26 juni volgde de juryuitslag. Van de 4 genomineerden waren we geen winnaar (dat was Schulp Vruchtensappen uit Breukelen) maar we ontvingen wel een heel mooi juryrapport. Daarin staat te lezen:
“Kleinschalig bedrijf. Houden met hun rozenbotteltuin cultuurhistorisch en culinair erfgoed in     stand en zetten hiermee een familietraditie voort. Sterk in productontwikkeling: zij hebben nieuwe producten en nieuwe markten gecreëerd met een oud, bijna verdwenen product. Werken samen met diverse partijen (o.a. voor verwerking, verkoop en promotie). Kwalitatief hoogwaardige promotiemiddelen met mooie sfeerfoto’s.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s