De oogst 2021 komt er aan

Op zondag 29 augustus a.s. starten we met de oogst 2021, en die ziet er goed uit! Op de foto de nieuwe struiken die vol hangen. Daarna zijn de plukdagen (onder voorbehoud van Moeder Natuur) op 12 september, 19 september en waarschijnlijk 26 september. Zoals elk jaar nodigen we je uit om mee te oogsten, van ongeveer half 12 tot een uur of half 6 (met natuurlijk een pauze). Na afloop eten we samen van een speciaal oogstbuffet. Aanmelden kan op deput@planet.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s